Terugblik VBF 2023

We kunnen dit jaar weer terugkijken op een mooi VakantieBijbelFeest. We hebben dinsdag- tot en met donderdagochtend meer dan 100 kinderen mogen verwelkomen uit onze wijkgemeenten en uit de buurt. Door middel van bijbelverhalen, liederen en werkjes hebben we met de kinderen mogen nadenken over het thema ‘Tel maar mee’ en hebben ze mogen horen van Gods liefde en zorg voor ons, en Zijn geduld met ons. Dit jaar heeft de 9+-groep voor het eerst een ochtend een eigen programma gehad met een bijbelstudie en een fotospel. Dit was voor herhaling vatbaar! 

De bingo van dinsdagmiddag was ook goed bezocht en erg gezellig! Dinsdagavond hebben we een workshopavond gehad t.b.v. de MAF, waarbij Hessel Loonstra ons het e.e.a. heeft verteld over de achtergrond en het werk van de MAF. Daarna kon jong en oud meedoen met verschillende workshops, zoals een bijbelstudie, een zangkoor, een fotografiecursus, een voetbalclinic en diverse creatieve workshops. De avond was erg geslaagd, en er is meer dan € 600 opgehaald voor de MAF! 

Woensdagmiddag was er een voorstelling voor de kinderen van Christelijk kindertheater De Regenboog, waarbij de kinderen op een beeldende manier veel hebben geleerd over Gods liefde voor ons. Woensdagavond hebben we een sportieve avond gehad met o.a. een stormbaan en buksschieten. Erg leuk om op deze manier de sportieve kanten van elkaar te ontdekken! Na afloop konden we genieten van lekkere borrelhapjes, en hebben we met z’n allen zingend God geloofd rond de vuurkorf. 

Donderdagavond hadden we een Amerikaanse maaltijd. Het was fijn om elkaar zo te ontmoeten, onder het genot van elkaars kookkunsten.  

We zijn dankbaar voor de mooie dagen die we afgelopen week gehad hebben tijdens het VBF, waarin we veel hebben mogen leren over Gods liefde voor ons. Het was mooi om zoveel kinderen uit de wijk te mogen ontmoeten om Gods boodschap door te kunnen geven en zoveel leden van de gemeente van jong tot oud samen te zien! We willen hier God alle eer voor geven, en daarnaast ook alle medewerkers nogmaals hartelijk bedanken voor hun inzet. 

 

 

 

 

Scroll naar boven